SEB Corporate & Private Customers

Kundtjänstrådgivare till SEB i Åmål

Vill du arbeta med att bygga och utveckla relationer? Tycker du om att göra det där lilla extra för kunden? Nu söker vi kundtjänstrådgivare till vårt kontor i Åmål.

Om jobbet
Du kommer framförallt att arbeta med att ge råd till våra privat- och företagskunder och att bygga långsiktiga relationer. Som kundtjänstrådgivare blir du vårt ansikte utåt och får ett spännande arbete, med hög puls och stora utvecklingsmöjligheter. Vi är 8 medarbetare på kontoret och vi verkar i en växande och händelserik marknad.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du trivas med att ha mycket kontakt med kunder, både över disk, via telefon eller på möten. Det är viktigt att du har ett stort intresse för service och förståelse för vad det innebär att ge bästa tänkbara service. Du är engagerad och effektiv. Eftersom frågorna som kommer till kundtjänst är väldigt varierade behöver du ha ett stort intresse för ekonomi och en förmåga att hitta nya lösningar.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från service- och försäljningsyrken och det är meriterande med akademisk utbildning. För att arbeta som kundtjänstrådgivare måste du dessutom ha en särkskild licens. Därför erbjuds du en licensieringsutbildning under de första nio månaderna av din provanställning.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 30 april 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Anders Mellberg, kontorschef, på telefon 0532-784166 eller mail anders.mellberg@seb.se

#LI-POST

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Arbetsplats/placeringsort:
Åmål
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen