SEB Group Staff & Control Functions

Senior Visuell Designer till SEB i Solna

Vill du arbeta med att utveckla framtidens digitala tjänster? Tilltalas du av möjligheten att dela dina kunskaper med ett kompetent team som dagligen utmanar hur banker traditionellt arbetar? Nu söker vi en senior Visuell Designer till Digital Banking med placering i Solna.

Om jobbet
Du kommer framförallt att arbeta med att utforma bankens tjänster, processer och erbjudanden och du känner passion för hur design kan användas som drivkraft i detta arbete. Du kommer både hjälpa till i utvecklingen av vårt designsystem och delta i projekt. Du kan med lätthet jobba både strategiskt och i utvecklingssprintar. Du jobbar i nära samarbete med UX designers. I rollen förväntas du även att bidra till och utveckla SEB:s best practice inom visuell design och agera som mentor och coach.

Vårt team består av 27 personer med i huvudsak anställda som arbetar med alla delar av banken. Teamet har hög kompetens inom UX och deras arbete värderas högt för att möjliggöra bankens fortsatta digitaliseringsresa med kunden i fokus.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara kommunikativ, initiativrik och analytisk. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att skapa personliga nätverk. Framförallt är du utvecklingsorienterad och har förmågan att driva ditt arbete framåt. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom området samt mångårig erfarenhet av att ha arbetat agilt med visuell design för webb, mobil och app. Du är skicklig i hantverket visuell design.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB  www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 10 maj 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Anna Swartling, chef Centre of Excellence Experience Design, på telefon 0704-62 25 39 eller mail anna.swartling@seb.se

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-05-10
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen