SEB Corporate & Private Customers

Projektledare till M&A Advisory Mid Corporate på SEB i Stockholm

Är du bra på att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer? Nu söker vi projektledare till Corporate M&A Advisory inom Mid Corp.

Om jobbet
Ditt uppdrag är att stötta den fortsatta expansionen av SEBs företagsaffär, främst genom att driva och koordinera transaktioner i rollen som projektledare. Du kommer även att träffa en stor mängd företagskunder/-prospekts och dess ägare för initiala diskussioner kring kommande strategiska företags- och ägarförändringar.

Våra kunder är ofta växande och spännande företag med stort behov av bollplank och stöd genom strategisk rådgivning. Vi vill att du blir en betydelsefull representant för SEB som gör en betydande skillnad för våra kunder och prospekts.

Corporate M&A Advisory fokuserar på att stötta SEBs satsning på medelstora företag och dess ägare, vilket innebär stor interaktion med främst kundansvariga inom Mid Corp och på kontor samt med Private Banking. Corporate M&A Advisory levererar transaktioner samt erbjuder rådgivning och tjänster inom corporate finance, främst privat M&A och ägarförändringar, men även kapitalanskaffning och vissa publika transaktioner.

Du kommer ingå i ett team med kompetenta och erfarna medarbetare. Corporate M&A Advisory täcker hela Sverige, varför jobbet är förknippat med resor.

Vem är du?
Du fungerar väl i teamarbetet och är van vid att självständigt driva och koordinera projekt.
Som person är du resultatfokuserad och vet att långsiktiga relationer är en förutsättning för hållbart resultat. Du är en god kommunikatör i både svenska och engelska och har ett starkt affärsdriv. Eftersom finanssektorn befinner sig i förändring, är ett stort intresse för digitala lösningar och nya mötesplatser viktigt.

Vi vill att du har en akademisk examen, helst med inriktning på finansiell ekonomi eller redovisning & finansiering samt minst tre års erfarenhet från Corporate Finance och M&A-transaktioner.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB och Corporate M&A Advisory. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan redan idag. Vi vill ha din ansökan senast 30 april. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Rickard Englund, Head of Corporate Advisory på tel. 070-739 10 10, e-mail rickard.englund@seb.se, eller Dan Peterson, HR Business Partner på tel. 070-267 66 44, e-mail dan.peterson@seb.se

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen