SEB Business Support

Erfaren IT tekniker med känsla för service till SEB i Stockholm

Vill du bli vår nästa stjärna och jobba mot en prioriterad grupp inom SEB? Nu söker vi en erfaren IT tekniker som bemästrar service, kan prioritera och ta beslut i utmanade situationer samt är en god kommunikatör till vårt kontor i Kungsträdgården samt vårt nya kontor Arenastaden i Solna.

Om jobbet
Du kommer att arbeta som  IT-koordinator för att underlätta  den prioriterade gruppens vardag och hantera olika tekniska frågeställningar. Arbetet är varierande och kan innehålla allt från att lägga beställningar för behörighet till att ge hjälp med hårdvara och applikations stöd. Du kommer vara en trygg hand med t ex stand-by support vid viktiga interna och externa möten.

Det viktigaste av allt är att vara lyhörd för deras behov och agera i enlighet med vad situationen kräver.  Du kommer att ha många olika kontaktytor och arbeta i nära samarbeten både med kollegor inom och utanför avdelningen, men även med våra externa leverantörer.

Rollen ingår i ett team på tre medarbetare där vissa dagar ser mer rutin mässiga ut och vissa tar en helt ny vändning och kräver att du kan vara flexibel om situationen kräver det.

Vem är du?
Vi tror att du är utåtriktad, strukturerad har god initiativförmåga och tycker om att arbeta med människor. Vi vill att du ska ha förmåga att arbeta självständigt och driva frågor likväl som du kan arbeta tillsammans i grupp.

För att lyckas i din roll hos oss behöver du ha en bred tekniskt kunskap och vara bra på att anpassa dig efter olika situationer och människor, vara bekväm att leverera med korta tidsramar. Du ska behärska svenska och engelska väl. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom IT-support.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB  www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 30 april 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Pernilla Sjölin, PDRSupport på telefon +46 702877802, mail: pernilla.sjolin@seb.se eller Lars Jacobsson, teamchef +46 707393291.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen