SEB Business Support

BI och ETL-utvecklare till SEB i Stockholm

Om jobbet
Du kommer framför allt att jobba med utveckling inom BI och ETL. Du kommer jobba med SQL-databaser och får möjlighet att bygga värdet av data genom BI och analys nära verksamheten. Här väntar en mångfacetterad roll där du jobbar med BI för flera av SEBs områden. Du tillhör ett kompetenstungt team inom BI och DW-området med källdata från upp till 1500 system, där data används direkt av slutkund eller interna användare. Arbetet är agilt och du kommer få en varierad och stimulerande vardag då vi ständigt utmanar varandra i att våga prova nytt.

Närmaste teamet är 10 personer och består av produktägare från affärssidan och BI-utvecklare. Det är ett distribuerat specialistteam som sitter i Stockholm och Vilnius. Ni ingår i området Business Intelligence och jobbar nära andra team inom ett större område för Data och BI. Du kommer jobba i SEBs helt nya lokaler i Arenastaden i Solna.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som gillar analys och stora datamängder. Här finns möjligheten att prova ny teknologi och arbetssätt, så vi uppskattar om du är nyfiken i din natur. Om du motiveras av problemlösning kommer du ha en stimulerande vardag här. Då du jobbar nära verksamheten tror vi att du har ett naturligt intresse för bankens områden.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ETL-utveckling med Informatica samt Oracle eller MSSQL som databasteknologi. Du har viss erfarenhet av ETL-utveckling sedan tidigare, i en modern utvecklingsmiljö. Det är meriterande om du har jobbat med, eller har förståelse för frontend-verktyg som Tableau eller QlikView. Du behärskar svenska och engelska väl.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på:  www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 180501. Om du har några frågor om tjänsten kontakta gärna Johanna Hellman Rekryterare, TNG IT Digital på telefon 0734-34 64 82.

 

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-05-01
Arbetsplats/placeringsort:
Arenastaden, Solna
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen