SEB Large Corporates & Financial Institutions

Utveckling .NET inom Fintech på SEB i Stockholm

Motiveras du av att få jobba med .NET- utveckling i ett team med kollegor som gillar kodning och ny teknik lika mycket som du?

Om jobbet
Du kommer framför allt att jobba med att utveckla system i .Net som bidrar till både verksamheten och SEB:s kundsegment inom finansiella institutioner.

Här sitter du tillsammans med användarna vilket bidar till att arbetet blir mycket agilt och du ser en direkt koppling mellan din utveckling och produktens framgång. Du får möjlighet att jobba flexibelt; utan att bli styrd av processer. I teamet jobbar ni crossfunktionellt med regelbundna releaser. Här erbjuds du också möjlighet att påverka teknikval.

Du kommer att tillhöra avdelningen Investor Services. Ditt team som består av sju personer präglas av ett genuint intresse för teknik och finans. Med parprogrammering, hackatons och löpande dragningar av nya produkter och tekniker skapas kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som har intresse för programmering samt en vilja att kontinuerligt lära dig nytt och utvecklas i din roll. Då du kommer att utveckla båda back- och frontend ser vi att du är en erfaren .NET- utvecklare som är bekväm med HTML/JavaScript och med fördel ramverk som Angular. Du är också väl bekant med agila metoder. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av både funktionell och objektorienterad programmering och känner dig bekväm med att bygga applikationer från grunden. Har du arbetat med open source-produkter såsom ElasticSearch, Kafka, Airflow kommer du ha nytta av detta, likaså databasutveckling i SQL och NoSQL-databaser såsom Redis och MongoDB.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 2018-04-11. Om du har några frågor om tjänsten kontakta gärna Madelene Larsson, Rekryterare, TNG IT Digital på telefon 0720- 03 06 75.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-04-11
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen