SEB Business Support

IT- utveckling inom trading på SEB i Stockholm

Har du ett intresse för trading och utveckling? Här har du chans att utveckla den ledande tradingplattformen Murex hos SEB! 

Vi ger dig en skräddarsydd utbildning och du kommer att få ingå i ett härligt team som gillar att lära sig nytt precis som du. SEB är en spännande IT-arbetsgivare och ledande finansiell koncern som hälsar dig varmt välkommen!

Om jobbet och vad vi erbjuder

  • Arbete och utveckling inom ISD Trading som hanterar IT-miljöerna för bankens 24-timmarshandel på de största marknadsplatserna i världen!
  • Jobba i en miljö som styrs utifrån världsmarknadens krav på flexibilitet, tillgänglighet och snabbhet
  • Engagerade och duktiga kollegor i ett team med stor flexibilitet
  • En dynamisk miljö med högt tempo, där IT och affärsverksamheten jobbar nära tillsammans
  • Utbildning i kombination med arbete under de inledande sex månaderna som ger dig goda förutsättningar att kunna klara de kommande utmaningarna som SEB står inför 

Du kommer tillhöra ISD Trading, som är en del av Business Support. ISD Trading ansvarar för utveckling och underhåll av samtliga IT-stödsystem för Trading. Anställningen inleds med sex månaders utbildning med start april 2018. Utbildningen kombineras med arbete inom olika områden inom SEB.

Genom utbildningen får du grundläggande finansiell utbildning och en fördjupad utbildning i de olika finansiella produkter som SEB hanterar samt kunskap i Murex som är mjukvaran inom handel med data och derivat. Efter avslutad utbildning får du möjlighet att fortsätta arbeta med utveckling och underhåll, användarsupport, incident- och problemhantering, releasehantering och configuration management.

Vem är du?
För att trivas hos SEB gillar du att lära dig nytt och att nå mål tillsammans med andra. Du har en god analytisk förmåga, är ansvarsfull, engagerad och kommunikativ. Du är intresserad av trading, valutahandel och strukturerade derivat. Du har erfarenhet av programmering. Om du har erfarenhet av support och drift kommer du ha stor nytta av detta. Vidare har du har relevant eftergymnasial utbildning inom IT, ekonomi, finansiell matematik eller systemvetenskap.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. 
 
#LI-POST

 

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-03-30
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen