SEB Corporate & Private Customers

Kundtjänstrådgivare till SEB i Göteborg

 

Är du serviceinriktad och har ett genuint engagemang att hjälpa andra? Vill du arbeta med framtidens kundrådgivning? Nu söker vi ett flertal kundtjänstrådgivare till vår Telefonbank i Göteborg. Låter det här som en spännande chans för dig att påbörja en karriär inom finansbranschen? Välkommen med din ansökan – redan idag!

Om jobbet
Du kommer framförallt att arbeta med våra privatkunder och hjälpa dem med deras frågor och allmänna bankärenden via telefon, sociala medier och e-post.

Vi har som mål att alltid ge våra privat- och företagskunder bästa tänkbara service. Vi fokuserar starkt på att kunderna ska känna vårt engagemang och vår vilja att verkligen göra skillnad. Våra team kännetecknas av en stark vi-känsla, där skratt och öppenhet är viktiga hörnstenar. Vi är hjälpsamma och jobbar tillsammans, dels för att bidra till en god balans på jobbet, dels för att kunna ha goda relationer till våra kollegor och kunder. Totalt är vi 700 medarbetare i Göteborg och Sundsvall, och vi spelar en viktig roll i bankens digitala resa. I början av maj kommer anställningarna att påbörjas med en 8 veckors utbildning på heltid. I jobbet som Kundtjänstrådgivare krävs en Swedseclicensiering som ingår i vår utbildning.

Vem är du?
Våra medarbetare är vår mest värdefulla tillgång och en grundförutsättning för vår framgång. Vi söker alltid intresserade och drivna personer med ett genuint intresse för ekonomi och människor och som alltid sätter kunden i centrum. Vi vill att du är ambitiös och nyfiken på vad vår digitala framtid betyder i möten med våra kunder. Det är en fördel om du har en eftergymnasial utbildning och tidigare erfarenhet från finansbranschen.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, men senaste datum för ansökan är den 25 februari. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Anna Sjöborg, på anna.sjoborg@seb.se eller Martina Rejler på martina.rejler@seb.se.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Västra Götaland
Sista ansökningsdag:
2018-02-25
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen