SEB Business Support

Prestandatestare internkonsult till SEB i Stockholm

Om jobbet
Du kommer framför allt att jobba med prestandatester där du som specialist jobbar mot SEBs alla 120 utvecklingsteam. Du kan förvänta dig en utvecklande roll och riskerar inte att bli uttråkad då varje projekt är unikt. Du verkar konsultativt direkt mot projektledare eller testledare från utvecklingsteamen där du ansvarar för din egen testledning, genomför prestandatester end-to-end och levererar resultat. Här väntar en tekniskt utmaning då du möter bankens alla tekniska plattformar, Java, .Net och Mainframe.

Du tillhör ett specialistteam inom application performance som består av 4 personer där monitorering och prestandatester ingår som leveranser. Teamet ingår i en större area Centre of Enablement for Continuous Delivery som jobbar med automatisering, ledning och stöttning mot hela SEB Solutions Delivery (ISD). Du kommer sitta i det prisbelönta kontoret i Arenastaden, Solna.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som gillar att påverka och testa nya tekniker. Du trivs bäst i en roll där du får ta ett helhetsansvar för din leverans och givet en snabb förändringstakt ser vi gärna att du gillar innovation och nytänkande i en unik kombination med kvalitet. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet prestandatester där du har gjort end to end-tester. Du har jobbat i HP Loadrunner och gärna AppDynamics och Apica ZebraTester. Du har jobbat med både Linux och Windows OS.

Vi ser gärna att du har en bakgrund som utvecklare eller senior testare i och med den tekniska komplexiteten som finns i rollen. Vi tror att du gillar tekniska komplexa miljöer, men du behöver inte ha jobbar med både .Net, Java och Mainframe. Intresseras du av en bred och stimulerande utmaning kommer du trivas hos oss i den här rollen.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Du ansöker tjänsten via TNG's hemsida. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 28 februari 2018. Om du har några frågor om tjänsten kontakta gärna Johanna Hellman, Rekryterare, TNG IT Digital på telefon 073-434 64 82

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-02-28
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen