SEB Large Corporates & Financial Institutions

Fullstackutvecklare inom Fintech till SEB i Stockholm

Gillar du att utveckla med ny teknik i fokus inom en spännande bransch? Ta chansen att jobba som fullstackutvecklare hos SEB!

Om jobbet
Du kommer framförallt att jobba med att utveckla finansapplikationer i vår strävan att hela tiden förbättra våra tjänster. Det du utvecklar är direkt kopplat till verksamheten, så du blir en viktig del i att skapa innovativa produkter för SEB:s kunder.

Våra tjänster består bland annat av Risk & Värdering, Derivatclearing, Collateral och Prime Brokerage. Här ges du möjligheten att jobba med ny teknik och skapa front- och backendapplikationer för finansiella institutioner och företag.

Du tillhör avdelningen Investor Services. Ditt team som består av sju personer präglas av ett genuint intresse för finans och programmering. Vi utvecklas tillsammans genom parprogrammering, hackatons och löpande dragningar av nya tekniker och produkter.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som har intresse för finans och programmering samt en vilja att kontinuerligt lära dig nytt och utvecklas i din roll. Du är en erfaren .NET eller Java-utvecklare och väl bekant med moderna JavaScript-ramverk som Angular. Du känner dig bekväm med att bygga applikationer från grunden. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av både funktionell och objektorienterad programmering, microservice-arkitektur, databasutveckling i SQL och NoSQL-databaser. Har du också erfarenhet av systemarkitektur och API-integrationer kommer du ha stor nytta av detta.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
I denna rekrytering samarbetar SEB med TNG IT. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 2018-02-24. Om du har några frågor om tjänsten kontakta gärna Madelene Larsson, Rekryterare, TNG IT Digital på telefon 0720- 03 06 75.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-02-24
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen