SEB Corporate & Private Customers

Privatrådgivare till SEB i Stockholm City

Vill du hjälpa våra kunder till en bättre privatekonomi och skapa långsiktiga och givande kundrelationer? Nu söker vi privatrådgivare till SEB i Stockholm City.

Om jobbet
Du kommer framförallt att arbeta med våra befintliga kunder men även med prospektering. Som privatrådgivare hos oss arbetar du med kundens hela ekonomi och du kommer att få arbeta i en stimulerande miljö där initiativ, drivkraft och laganda premieras. Du är en viktig del i vårt team, där alla kollegor stöttar varandra och samarbetar för att skapa framgång och goda kundupplevelser.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss är du intresserad av att skapa långsiktiga och givande relationer med våra kunder. Drivkraft, gott affärsmannaskap och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Du är noggrann och ser rådgivnings-dokumentationen som ett viktigt verktyg i ditt arbete. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet som privatrådgivare och har goda kreditkunskaper.  Du har SwedSec-licens och erfarenhet av att arbeta med investeringsrådgivning och försäkringsförmedling. Just nu genomgår vi en stor digital förändringsresa inom SEB-koncernen och därför är det en fördel om du uppskattar nya omställningar och utmaningar. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Poolia. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 28 februari 2018. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Poolia som hjälper oss i denna rekrytering. Hör av dig till Mia Olsson på mia.olsson@poolia.se eller Li Hedström på li.hedstrom@poolia.se

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-02-28
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen