SEB Business Support

Fullstackutvecklare .Net C# till SEB i Solna/Stockholm

Vill du vara med och ta en ledande roll inom utvecklingen av våra digitala mötesplatser på SEB?

Nu söker vi dig som har en bakgrund inom .Net och C# samt erfarenhet av modern webbutveckling till ISD Business Support i Stockholm.

Om jobbet
Du kommer framför allt att jobba med fullstackutveckling av SEBs kontaktytor och digitala kanaler som möter kund inom området för Financing and Loans. Här jobbar du tillsammans med andra specialister inom utveckling där vi ansvarar för alla delar av applikationerna. Vi bygger mikrotjänster i .Net och mikrowebbar i ES2015/HTML5/LESS, för tillfället med React/Redux. Teamet ansvarar även för byggen, deploy och övervakning och strävar mot Continuous Deployment av samtliga applikationer.

Vi är ett agilt och affärsnära utvecklingsteam på 15 personer består av utvecklare, testare, kravanalytiker, scrummasters och produktägare. Här finns ett genuint engagemang och en vilja att samarbeta för att skapa de bästa kunduppleveleserna. SEB har en riktigt spännande resa framför sig där den digitala transformationen står i fokus.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du vara en person som motiveras av att utveckla dig själv och andra. Du gillar att dela med dig av dina kunskaper och är mån om att fortsatt utveckla dina tekniska kunskaper. Som person är du engagerad, trivs med att kommunicera med andra och att ha ett serviceinriktat förhållningssätt gentemot din omgivning. Du rör dig från tjänsteutveckling i C# till webbutveckling och brinner för ny teknik och trivs med många kontaktytor. Vi vill gärna att du, liksom vi, tycker att ett nära och naturligt samarbete med affären är en självklarhet.

Vi ser gärna att du har god kompetens inom C#-utveckling genom hela stacken. Vidare tänker vi att du har erfarenhet av modern webbutveckling med Angular2, Node, React eller liknande. Det är även meriterande om du har arbetat med Microtjänster. Det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska väl.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
Ansök tjänsten via TNG IT hemsida. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 2018-03-04. Om du har några frågor om tjänsten kontakta gärna John Alm, Rekryterare, TNG IT Digital på telefon 0728-53 09 96, john.alm@tngit.se.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-03-04
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen