SEB Business Support

Configuration Manager till SEB i Stockholm

Kan du hålla koll på både helheten och detaljerna? Nu söker vi dig som innovativ Configuration Manager till SEB i Stockholm.

Vill du arbeta agilt med Continuous Delivery, Continuous Integration i en föränderlig miljö, då kommer du trivas här!

Om jobbet
Du kommer framför allt att jobba med konfiguration, deploy och release av SEBs internetbank och applikationer i Windowsmiljöer. Du blir en del av ett tekniskt kompetent team som end-to-end ansvarar för konfiguration och deployment. Inom Channels-organisationen sker en förändring mot en tydlig målarkitektur med microtjänster och automatiserade processer. Här blir du tongivande för vidareutveckling av configuration management-processen och automation i en miljö med snabba releaser.

Du tillhör Channels support som är ett team inom IT Solutions Delivery (ISD). Närmaste teamet består av 14 kollegor varav ytterligare en jobbar med deploy och release av internetbanken. Du kommer sitta i det prisbelönta kontoret i Arenastaden, Solna.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en engagerad och inkluderande person. För att trivas behöver du, liksom teamet brinna för ny teknik och ständig förbättring. Rollen ställer krav på kommunikation, innovation och tålamod att driva förändring på såväl kort som lång sikt. Här finns möjlighet att påverka både teknikval och arbetssätt varför vi värderar din innovativa förmåga högt. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom configuration management och utveckling inom .Net i en agil utvecklingsmiljö. Du har jobbat med att bygga reslease piplines med Team Foundation Server TFS och kan scripta i Powershell eller Python.

Vi ser gärna att du har en bakgrund som utvecklare inom MS-miljöer för att fullt förstå den tekniska miljön som du jobbar med. Det är meriterande om du har erfarenhet av DevOps-verktyg som Docker, Swarm, RTC, Jenkins, GIT och JIRA. Svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
Du ansöker tjänsten via TNG's hemsida. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 22 februari 2018. Om du har några frågor om tjänsten kontakta gärna Johanna Hellman, Rekryterare, TNG IT Digital på telefon 073-434 64 82.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-02-22
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen