SEB Business Support

Junior EPI-serverutvecklare till SEB i Stockholm

Nu söker vi dig som är EPI-serverutvecklare och vill vara med på SEBs resa inom digitala kanaler. Här blir du en del av SEBs förflyttning inom det digitala området i en utvecklande teknisk miljö.

Om jobbet
Du kommer framför allt att jobba med ny- och vidareutveckling av SEBs digitala kanaler i form av publika sidor och intranät. Du kommer jobba med .Net och EPI-server i C# och även front-end utveckling i html, JavaScript och CSS. Här jobbar du med ett erfaret team av utvecklare, scrummaster och produktägare i ett nära samarbete med affären. En del i arbetet innebär också deltagande vid olika workshops och communitys inom SEB för kompetensväxling.

Teamet är en del av IT Solutions Delivery (ISD) och digitala kanaler som jobbar mot bankens alla affärsområden. Som ny kollega får du ett nära samarbete med ett engagerande och inkluderande team som värdesätter din möjlighet att snabbt kunna leverera. Du sitter i det prisbelönta nya kontoret i Arenastaden, Solna.

Vem är du?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara nyfiken, uppskatta ständig kunskapsväxling och trygg i att ta egna initiativ. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av utveckling med C#, html, JavaScript och CSS. Det pågår en stor digital transformation inom banken där ditt driv värdesätts och vi förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar och förändring.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av EPI-serverutveckling sedan tidigare. Du kan komma direkt från en utbildning inom relevant område, eller ha ett par års erfarenhet inom området. Absolut viktigast är ditt engagemang och driv för utveckling. Språkkunskaper i svenska och engelska i både tal som skrift är ett krav.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
Du ansöker tjänsten via TNG's hemsida. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 22 februari 2018. Om du har några frågor om tjänsten kontakta gärna Johanna Hellman, Rekryterare, TNG IT Digital på telefon 073-434 64 82.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-02-22
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen