SEB Business Support

SEB i Stockholm söker Databasutvecklare

 

Har du erfarenhet av Databasutveckling i SQL och har .NET-kompetens? Ta chansen att jobba som utvecklare hos SEB i Stockholm!

Här blir du en värdefull kollega där du får arbeta med utveckling och förvaltning av SEB:s fondsystem. Du kommer att tillhöra fondverksamheten Fund Execution med placering i Stockholm och tillhöra ett skickligt team med härlig energi.

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba med utveckling och förvaltning av fondsystemet. Fonder är en viktig produkt som riktar sig till så väl privatpersoner som stora företag och institutioner. Här ges du möjligheten att jobba med många kontaktytor inom och utanför avdelningen och i nära samarbete med SEB:s användare och kunder. Arbetet är agilt och du kommer få en varierad och stimulerande vardag då vi ständigt utmanar varandra i att våga prova nytt.

Avdelningen består av 18 personer med b.la. teamleder, lead designer, produktägare, kravställare, testare och utvecklare. Ditt team som består av 10 personer präglas av ett prestigelöst förhållningssätt, här finns ett genuint engagemang och en vilja att samarbeta.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en person som motiveras av att få lösa problem. Du gillar att dela med dig av dina goda erfarenheter av databasutveckling och är mån om att fortsätta utveckla dina tekniska kunskaper. Du föredrar att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med andra och är bekant med agila metoder.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av SQL Server med erfarenhet från SQL Integration services. Meriterande är erfarenhet av .NET-utveckling och SQL Reporting Services. Du trivs med att kommunicera med andra och att ha ett serviceinriktat förhållningssätt. Vidare har du en relevant teknisk eftergymnasial utbildning och behärskar svenska och engelska väl. 

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB på www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

#LI-POST

Dela på:
Län:
Stockholm
Sista ansökningsdag:
2018-04-01
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.seb.se
Tillbaka till toppen