IT-tekniker inom drift och storage till SEB i Stockholm

Vill du arbeta med nya teknologier inom storage, SAN och BLOCK, i en kommunikativ och utvecklande roll? Nu söker vi en IT-tekniker till vår IT-verksamhet med placering i Stockholm.

Om tjänsten
Du kommer framförallt att arbeta med utveckling och förbättring av storage-lösningar för hela banken, inom SAN-storage. Fokus ligger på långsiktiga lösningar som driver vår automationsresa. Du är också operativ i den dagliga driften, där du både planerar och följer upp trender och flöden. Tjänsten innebär en möjlighet att jobba mycket med ny teknik, då vi gärna tänker nytt inom SAN och BLOCK-storage. Som tekniker har du dessutom en viktig roll i flera av våra pågående och kommande nyckelprojekt. Du har daglig kontakt med olika intressenter inom banken, men också med leverantörer.

Du kommer att ingå i ett team på 13 personer som ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av storagemiljön. SEB:s IT-verksamhet har runt 2 000 medarbetare och levererar kvalitativa och kostnadseffektiva IT-lösningar.

Vem söker vi?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en teamorienterad och driven person. Ditt intresse för ny teknik är gediget och du förstår storages del av helheten inom banken. Teamet du kommer att ingå i är ett tekniskt expertteam, där vi söker dig som vill ta stort ansvar för kommunikationen med bankens interna intressenter och leverantörer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av drift och storage-lösningar, med fördel i en större miljö. Det är meriterande om du har kunskap inom SAN- och BLOCK-storage sedan innan, men det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig mer. Vi ser att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT.

Att arbeta på SEB
Vi på SEB tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där vi finns och det har vi gjort i över 160 år. Som medarbetare hos oss är du en del av ett team med höga ambitioner – vi vill levererera service i världsklass till våra kunder. Genom genuint engagemang, samarbete och enkelhet vill vi göra det möjligt för dem att nå sina mål. Vi vet också att medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb. Därför erbjuder vi goda möjligheter att utvecklas, liksom många förmåner inom hälsa och friskvård. Du kan också engagera dig i samhället genom några av de organisationer vi samarbetar med.

Läs gärna mer om oss, vår vision och om hur vi ser på vår roll i samhället på sebgroup.com

Välkommen med din ansökan
Du ansöker på TNG:s webbplats. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 30 september 2017. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Johanna Hellman, Rekryteringskonsult på TNG, på telefon 0734-34 64 82.

#LI-POST

 

 
Ort
Stockholm
 
Sista ansökningsdag
2017-09-30
 
Skriv ut
 
Tillbaka