Kundrådgivare åt våra företagskunder till SEB i Göteborg

Vill du arbeta med rådgivning till våra företagskunder? Nu söker vi nya medarbetare till Telefonbanken företag i Göteborg.

Om tjänsten
Du kommer framförallt att arbeta med att svara på samtal från våra företagskunder och att hjälpa dem med deras ekonomi och bankaffärer som helhet – från betalningar, kortlösningar och sparande till investeringar och finansiering. Du kommer också att proaktivt ringa till utvalda kunder. Tjänsten är en stor möjlighet för dig som vill arbeta kundnära och rådgivande, med affärer i fokus.  Arbetsdagarna är omväxlande och arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällar och helger. Startdatum är 30 oktober och anställningen inleds med en tolv veckors introduktionsutbildning.

Avdelningen Telefonbanken företag i Göteborg består av cirka 90 medarbetare. Du kommer att ingå i ett team med ungefär 15 personer i olika yrkesroller. Även efter introduktion utbildar vi oss inom teamen, vilket bland annat innebär att vi lär av varandra.

Vem söker vi?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du tycka om att skapa relationer. Du behöver också ha god förståelse för de affärsmöjligheter som finns, med utgångspunkt i kundens behov. Då arbetsdagen består av många kundmöten i telefon är det viktigt att du trivs med att arbeta i högt tempo och har förmågan att skapa positiv energi i varje samtal. Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrken inom service och försäljning. Exakt vilken bransch spelar mindre roll – det viktigaste är att du tar ansvar i dina kundkontakter och har en vilja att lära mera inom företagsrådgivning. Det är även meriterande med erfarenhet från eget företagande eller föreningsliv.

Att arbeta på SEB
Vi på SEB tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där vi finns och det har vi gjort i över 160 år. Som medarbetare hos oss är du en del av ett team med höga ambitioner – vi vill levererera service i världsklass till våra kunder. Genom genuint engagemang, samarbete och enkelhet vill vi göra det möjligt för dem att nå sina mål. Vi vet också att medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb. Därför erbjuder vi goda möjligheter att utvecklas, liksom många förmåner inom hälsa och friskvård. Du kan också engagera dig i samhället genom några av de organisationer vi samarbetar med.

Läs gärna mer om oss, vår vision och om hur vi ser på vår roll i samhället på sebgroup.com.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 29 september 2017. Du ansöker tjänsten via TNG:s hemsida. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Rebecca Hallberg på TNG, som vi samarbetar med i denna rekrytering, på telefon 031-761 2229 eller 0708-919 699, alternativt via e-post: rebecca.hallberg@tng.se.

#LI-POST

 
Ort
Göteborg
 
Sista ansökningsdag
2017-09-29
 
Skriv ut
 
Tillbaka