Privatrådgivare till SEB i Skövde

Vill du arbeta med att skapa långsiktiga och givande relationer? Nu söker vi en privatrådgivare till vårt kontor i Skövde.

Om tjänsten
Du kommer framförallt att arbeta med ansvar för kontorets befintliga kunder och affärer, men också proaktivt söka upp nya kunder. Telefon och mail är en självklar del i vår vardag med våra kunder.

På vårt kontor i Skövde är vi totalt 7 medarbetare på privat- och företagsmarknaden. Du kommer att arbeta i en positiv miljö präglad av stort engagemang, kamratskap och kompetenta medarbetare.

Vem söker vi?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara en lagspelare som bidrar med positiv energi och ser till hela kontorets bästa. Kontorets framgång bygger på att alla stöttar och ställer upp för varandra varje dag och därför måste du vara flexibel. Du har ett eget driv, är ödmjuk, affärs- och lösningsorienterad och väl förtrogen med vår arbetsmetodik. Proaktivitet och struktur är en viktig del i din av din vardag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med ekonomisk rådgivning. SwedSec-licens är ett krav eftersom du kommer att arbeta med investeringsrådgivning och försäkringsförmedling. Om du inte har licensen kommer du att göra utbildningen.

Att arbeta på SEB
Vi på SEB tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där vi finns och det har vi gjort i över 160 år. Som medarbetare hos oss är du en del av ett team med höga ambitioner – vi vill levererera service i världsklass till våra kunder. Genom genuint engagemang, samarbete och enkelhet vill vi göra det möjligt för dem att nå deras mål. Vi vet också att medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb. Därför erbjuder vi goda möjligheter att utvecklas, liksom många förmåner inom hälsa och friskvård. Du kan också engagera dig i samhället genom några av de organisationer vi samarbetar med.

Läs gärna mer om oss, vår vision och om hur vi ser på vår roll i samhället på sebgroup.com.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 22 september 2017. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Henrik Strandberg, privatmarknadschef, på 073-440 76 28. Det går också bra att kontakta Per Nilsson, kontorschef, på 070-462 29 13.

#LI-POST

 
Ansök
 
Ort
Skövde
 
Sista ansökningsdag
2017-09-21
 
Skriv ut
 
Tillbaka