Rådgivare till SEB i Göteborg

Vill du arbeta med att skapa långsiktiga och givande relationer med både nya och befintliga kunder? Tycker du om utmaningar och att arbeta mot tydliga mål? Nu söker vi en rådgivare till Telefonbanken med placering i Göteborg.

Om tjänsten
Du kommer framförallt att arbeta med att svara på telefonsamtal från våra privatkunder och hjälpa dem med hela deras ekonomi. Du kommer också att arbeta proaktivt genom att ringa utvalda kunder. Som rådgivare i våra team får du omväxlande arbetsdagar, stort utrymme för nytänkande och egna idéer och bra utvecklingsmöjligheter. Vi utbildar oss inom teamen vilket betyder att du både kommer lära av dina kollegor och få möjlighet att dela med dig av dina egna kunskaper. Arbetstiderna är flexibla. Det förekommer arbete under dagtid, kvällar samt helger. Närmaste startdatum för tjänsterna och den utbildning som ingår ligger i början av oktober. 

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara självständig och ansvarsfull. Du har en mycket god förmåga för att se kundens behov, att upptäcka affärsmöjligheter och att skapa rätt lösningar åt både befintliga och nya kunder. Du tycker om utmaningar och stimuleras av att arbeta mot tydliga mål. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning eller motsvarande, helst inom ekonomi. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av finansbranschen eller kundservice.

Att arbeta på SEB
Du kommer att arbeta i en spännande bransch som genomgår stora förändringar och på en arbetsplats som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Hos oss får du använda och bygga vidare på din talang, bland annat genom värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi förstår värdet av ett flexibelt arbetsliv, friskvård och anställda som mår bra. Vidare har vi sedan starten tagit en aktiv del i samhällsutvecklingen och som anställd har du exempelvis möjlighet att bidra genom stiftelsen Mentor Sverige.

Läs gärna mer om vår organisation, hur vi ser på vår roll i samhället och vår vision på sebgroup.com.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 31 oktober 2017. Du ansöker tjänsten via Adeccos:s hemsida. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Anja Wiaderny på Adecco på telefon 0736-84 71 25.

#LI-POST

 
Ort
Göteborg
 
Sista ansökningsdag
2017-10-31
 
Skriv ut
 
Tillbaka