Privatrådgivare till SEB i Stockholm

Vi ger mer än bara ekonomisk rådgivning till våra kunder. Vi strävar efter att förenkla deras vardag så att de får tid över till annat. Våra kunder ska alltid känna trygghet och att de är i goda händer hos oss. Vi vill helt enkelt leverera service utöver det vanliga och känner du som vi, att det är det du brinner för, läs mer om vad som krävs för att jobba som privatrådgivare i SEB och ansök!

Om tjänsten
Du kommer framförallt att arbeta med att ge rådgivning till våra privatkunder. Som privatrådgivare hos oss hjälper du våra kunder med allt som rör privatekonomin, till exempel lån, placeringar och pensionssparande. I rollen ingår personliga möten och telefonmöten. Du arbetar också i nära samarbete med våra företagsrådgivare för att kunna presentera ett helhetserbjudande för våra företagskunder. Du kommer även att bidra i arbetet med prospektering, framförallt genom nätverkande och referenser. Du blir en mycket viktig del i ett starkt team där alla arbetar tillsammans för att leverera den absolut bästa servicen till våra kunder.

Vem söker vi?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara genuint intresserad av att hjälpa våra kunder med hela deras ekonomi och att bygga långsiktiga relationer. Du behöver vara engagerad, proaktiv, prestigelös och social med ett stort intresse för både privat- och företagsaffären. Du är också driven och tar ansvar för din arbetsdag. Du uppnår resultat genom att arbeta nära dina kunder och genom att ge dem bästa tänkbara rådgivning för att alltid skapa mervärde. Du tar lätt till dig ny teknik, utvecklar dina komptenser och delar din kunskap med kollegor. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet från rådgivning från bank. SwedSec-licens är meriterande. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Att arbeta på SEB
Du kommer att arbeta i en spännande bransch som genomgår stora förändringar och på en arbetsplats som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Hos oss får du använda och bygga vidare på din talang, bland annat genom värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi förstår värdet av ett flexibelt arbetsliv, friskvård och anställda som mår bra. Vidare har vi sedan starten tagit en aktiv del i samhällsutvecklingen och som anställd har du exempelvis möjlighet att bidra genom stiftelsen Mentor Sverige.

Läs gärna mer om vår organisation, hur vi ser på vår roll i samhället och vår vision på sebgroup.com

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 15 september 2017. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Poolia som hjälper oss i denna rekrytering. Hör av dig till Mia Olsson på mia.olsson@poolia.se eller Li Hedström på li.hedstrom@poolia.se

#LI-POST

 
Ort
Stockholm
 
Sista ansökningsdag
2017-09-15
 
Skriv ut
 
Tillbaka