Bedrägerianalytiker till SEB i Stockholm

Vill du arbeta med att analysera kundbeteende och bedrägerier i syfte att skydda våra kunder? Är du driven, orädd och vill arbeta inom bank och finans? Nu söker vi en bedrägerianalytiker till SEB, med placering i Arenastaden i Stockholm.

Om tjänsten
Som bedrägerianalytiker kommer du framförallt att arbeta preventivt för att förhindra att våra kunder drabbas av kortbedrägerier. Du kommer att kvalitetssäkra och analysera data, bygga regler i vårt monitoreringssystem och sätta väl avvägda begränsningar för korten. Ditt ansvar är att hålla kortbedrägerierna mot våra kunder på lägsta möjliga nivå. Placering är Arenastaden i Stockholm, men du kommer att arbeta mot hela vår nordiska marknad.

Du kommer att tillhöra avdelningen Fraud & Transaction Monitoring på SEB Kort. I arbetet ingår ett nära samarbete med övriga analytiker, kollegor på IT-avdelningen, kreditavdelningen och kundcenter samt med externa parter.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen hos oss behöver du vara analytisk, orädd och driven. Du är också prestigelös, proaktiv och bra på att samarbeta. Du förstår hur ett normalt kortbeteende ser ut och förstår att det kan variera mellan i olika länder. Kunskap om mobila betalningar och framtidens betalningslösningar är meriterande.

Vi tror att du har en universitetsexamen inom till exempel statistik och minst tre års erfarenhet av analys av kortbedrägerier. Du har erfarenhet av att ha bearbetat och analyserat stora mängder data och har färdigheter inom SQL och Databaser, samt goda kunskaper inom Excel, Business Object och Access. Det är meriterande ifall du har arbetat inom bank, försäkring eller en bransch med många transaktioner tidigare och om du har erfarenhet av SAS Enterprise Guide. Du kan också formulera upptäckter på ett pedagogiskt sätt, kommunicerar utan problem på engelska och svenska samt förstår de andra nordiska språken.

Att arbeta på SEB
Du kommer att arbeta i en spännande bransch som genomgår stora förändringar och på en arbetsplats som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Hos oss får du använda och bygga vidare på din talang, bland annat genom värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi förstår värdet av ett flexibelt arbetsliv, friskvård och anställda som mår bra. Vidare har vi sedan starten tagit en aktiv del i samhällsutvecklingen och som anställd har du exempelvis möjlighet att bidra genom stiftelsen Mentor Sverige.

Läs gärna mer om vår organisation, hur vi ser på vår roll i samhället och vår vision på sebgroup.com.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 20 augusti 2017. I den här rekryteringen samarbetar vi med Amendo Bemanning och Rekrytering. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta den ansvariga rekryteringskonsulten, Charlotte Umunna, via charlotte.umunna@amendo.se.

#LI-POST

 
Ansök
 
Ort
Stockholm
 
Sista ansökningsdag
2017-08-20
 
Skriv ut
 
Tillbaka