Team manager inom masterdata till SEB i Stockholm

Vill du arbeta med navet i vår IT-miljö för att lyfta kundinsikter genom masterdata? Nu söker vi en team manager till gruppen Master Data Management inom IT Solution and Delivery (ISD) med placering i Stockholm.

Om tjänsten
Du kommer framförallt att arbeta med att stötta gruppens utvecklingsarbete med vår masterdata. Du har daglig kontakt med flera intressenter på både affärs- och IT-sidan inom banken. Vidare är du delaktig i olika utvecklings- och underhållsprojekt där du stöttar och coachar scrum masters och teammedlemmar för att nå bästa resultat. Rollen innebär personalansvar inklusive årliga utvecklings- och lönesamtal. 

Gruppen Information MDM ansvarar för att förvalta och utveckla vår masterdata och består av sex agila team, där du kommer ansvara för två team. Avdelningen består av totalt 50 medarbetare.

Vem söker vi?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara trygg i ditt ledarskap och ha goda kommunikativa färdigheter så att du kan anpassa dig till olika mottagare. Du behöver också ha förståelse och intresse för affärsnyttan i verksamheten och viljan att uppfylla målen tillsammans med teamet. Förmågan att driva förändring och att prioritera samt delegera är central. Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet av att leda ett utvecklingsteam samt en relevant eftergymnasial utbildning inom IT. Meriterande är också om du arbetat som utvecklare. Tidigare erfarenhet av continous delivery och automatiseringar är ett krav. Kunskap om och erfarenhet inom agila arbetsmetoder är också en förutsättning.

Att arbeta på SEB
Du kommer att arbeta i en spännande bransch som genomgår stora förändringar och på en arbetsplats som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Hos oss får du använda och bygga vidare på din talang, bland annat genom värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi förstår värdet av ett flexibelt arbetsliv, friskvård och anställda som mår bra. Vidare har vi sedan starten tagit en aktiv del i samhällsutvecklingen och som anställd har du exempelvis möjlighet att bidra genom stiftelsen Mentor Sverige.

Läs gärna mer om vår organisation, hur vi ser på vår roll i samhället och vår vision på sebgroup.com 

Välkommen med din ansökan
I den här rekrytering samarbetar vi med TNG IT. Ansök via TNG:s hemsida. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 31 juli 2017. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Marcus Grahn på TNG IT, på marcus.grahn@tngit.se, eller på 076-883 04 60.

#LI-POST

 
Ort
Stockholm
 
Sista ansökningsdag
2017-07-31
 
Skriv ut
 
Tillbaka