Business specialist med programmeringskunskap till SEB i Stockholm

Vill du arbeta med utveckling och systemsupport av våra risk-, performance- och rapporteringssystem? Nu söker vi en Business specialist med programmeringskunskaper till vår avdelning Wealth & Securities Portfolio Management Institutions med placering i Arenastaden, Stockholm.

Om tjänsten
Du kommer framförallt att arbeta med systemsupport, utveckling och analys. Du ingår i ett av sex agila scrum-team som jobbar i sprintar om två veckor. Tillsammans jobbar ni med slutanvändarstöd, applikationsförvaltning och vidareutveckling av både våra egna lösningar och inköpta produkter med stöd av externa leverantörer. I rollen ingår även problemlösning kring olika nyckeltal i våra system för investeringsportföljerna, intern rapportering och automatisering av våra olika processer.

Avdelningen Wealth & Securities Portfolio Management Institutions består av runt 50 medarbetare som ansvarar för att leverera affärsorienterade och effektiva IT-lösningar samt utveckla en långsiktig IT-strategi för divisionen.

Vem söker vi?
För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara analytisk och gilla problemlösning. Du trivs med att arbeta i team, ha tät kontakt med systemanvändarna och att ge god service i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi/finans eller IT. Du har erfarenhet och förståelse för den finansiella marknaden, risk, performance och har SQL som ett extra språk. Det är mycket meriterande med erfarenhet av att ha arbetat i olika finanssystem eller Microsofts utvecklingsmiljöer. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska och engelska.

Att arbeta på SEB
Du kommer att arbeta i en spännande bransch som genomgår stora förändringar och på en arbetsplats som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Hos oss får du använda och bygga vidare på din talang, bland annat genom värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi förstår värdet av ett flexibelt arbetsliv, friskvård och anställda som mår bra. Vidare har vi sedan starten tagit en aktiv del i samhällsutvecklingen och som anställd har du exempelvis möjlighet att bidra genom stiftelsen Mentor Sverige.

Läs gärna mer om vår organisation, hur vi ser på vår roll i samhället och vår vision på sebgroup.com.

Välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 4 augusti 2017. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Johan Wärnholm, gruppchef, på 0707-62 10 10.

#LI-POST

 
Ansök
 
Ort
Stockholm
 
Sista ansökningsdag
2017-08-04
 
Skriv ut
 
Tillbaka