Solution Architect till Finance & Risk på SEB i Stockholm

Vill du arbeta med att ta SEB in i framtidens miljöer och tekniker och vara en del av vår stora digitaliseringsresa? Nu söker vi en Solution Architect inom Finance & Risk med placering i våra nybyggda lokaler i Arenastaden i Solna.  

Om tjänsten
Som Solution Architect arbetar du med lösningsarkitektur inom ett utpekat område på både strategisk och operationell nivå. Du samarbetar med domain architects, projektledare, lead designers och produktägare. Ditt ansvar är att ta fram lösningar som möter kundernas behov och samtidigt tillgodoser SEBs affärskrav och tar vara på IT:s möjligheter. Du håller dig också uppdaterad inom de trender och teknologier som är relevanta för målarkitekturen.

Du kommer att fokusera på området Finance & Risk, som i sin tur delas in i Finance Solutions och Risk & Compliance Solutions. Inom dessa områden jobbar ca 150 personer som tillsammans ansvarar för förvaltning och utveckling av samtliga applikationer som stödjer verksamheten och processerna inom Finance, Risk och Compliance.

Vem söker vi
För att lyckas i din roll hos oss behöver du ha ett eget driv och kunna ifrågasätta teknikval och lösningar men du har också en ödmjukhet inför det teknikarv som finns inom banken. Du jobbar bra i team och kan kommunicera med olika intressenter i en organisation. Process, verksamhet, teknik och information är centrala begrepp i din roll och präglar din arbetsvardag.

Vi ser gärna att din huvudsakliga kunskap och erfarenhet ligger inom Microsoftmiljön men du har också  förståelse för och uppfattning om andra miljöer såsom Oracle och Mainframe och du är inte bunden till en viss typ av tekniklösning. Du har troligtvis utvecklarbakgrund. Har du dessutom erfarenhet inom finansområdet är det meriterande, men inget krav.

Att arbeta på SEB
Du kommer att arbeta i en spännande bransch som genomgår stora förändringar och på en arbetsplats som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Hos oss får du använda och bygga vidare på din talang, bland annat genom värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi förstår värdet av ett flexibelt arbetsliv, friskvård och anställda som mår bra. Vidare har vi sedan starten tagit en aktiv del i samhällsutvecklingen och som anställd har du exempelvis möjlighet att bidra genom stiftelsen Mentor Sverige.

Läs gärna mer om vår organisation, hur vi ser på vår roll i samhället och vår vision på sebgroup.com. 

Välkommen med din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Safemind. Du ansöker på Safeminds hemsida Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 1 augusti 2017. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Johan Fredsberg på johan.fredsberg@safemind.se eller på 070-527 07 18.

#LI-POST

 
Ort
Stockholm
 
Sista ansökningsdag
2017-08-01
 
Skriv ut
 
Tillbaka